Ніамніамскій довгокрилий попугайpoicephalus crassus

Довжина папуги 24-26 см. Забарвлення оперення зелений. Нижня сторона з лимонним відтінком. Голова і потилицю болотно-коричневі. Передня частина голови сріблясто-сіра. Райдужка очей оранжево-коричнева, Кільця навколо очей темно-сіре або чорне. Надклювье сіро-блакитне, кінчик дзьоба темний. Лапи темно-серие.Распространен на сході Камеруну, південному заході Судану, в ЦАР. Живуть в лісах, на лісопосадках, в саванах з лісопосадками, гірських лісах. Рідкісний вид.

Схоже