Сулавесскій красношапочний висячий попугайчікloriculus stigmatus

Розмір птиці 15 см. Верх голови, пляма на горлі, смужка на крилах, Надхвістя кармін-червоні. Спина з золотисто-жовтим відтінком. Дзьоб червоний. Самець забарвлений яскравіше, ніж самка, і у неї відсутня червоне забарвлення голови.Распространен на островах Малакка, Суматра, Калімантан. Самка відкладає 3 яйця і насиджує їх 20 днів. Гніздовий період розвитку пташенят 33 дня.Еті папужки в останні роки стали особливо популярними. Вони трохи крупніше і більш активні, ніж весняні папужки, але вони також люблять висіти головою вниз, і умови в вольєрі для них відповідно повинні бути такими ж.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже