Рід нітехвостого або ракетохвостие попугайчікібуруйскій ракетохвостий папуга (prioniturus mada)

Довжина папужки 29 см. Оперення зеленого кольору, крила також зелені, груди і живіт більш бліді, злегка жовтуваті. Горло синювато-зелёное- потилицю тьмяний, фіолетово-синій-спина, огузок і дрібні пір`я, що криють крила фіолетово-сініе- край крил синій. Підкрила і подхвостье зеленувато-жовті. Пір`я на хвості зелені з темно-синіми кінчиками. Окологлазное кільце сіре. Дзьоб блідий синювато-рогового кольору з чорним кінчиком. Райдужка темно-коричнева. Ноги серие.Распространен в Індонезії (острів Буру і Молуккські острови). Зустрічаються в субтропічних і вологих тропічних лісах і мангрових заростях. Гніздо в дуплах дерев. Вид знаходиться під охороною.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже