Коралловоклювий, красноклювийілі пухоголовий красногузий попугайpionus sordidus

Довжина папуги 27.см. Оперення оливково-зелене. Верх голови, вуздечка червонувато-блакитні з зеленим відблиском. Шия, щоки і пір`я горла блискучого зеленого кольору. Подхвостье червоне. Дзьоб коралово-червоний, надклювье біля основи серое.Распространен в Болівії, Венесуелі, Колумбії і Еквадорі. Мешкає в субтропічних і вологих тропічних лісах, піднімаючись в гори до висоти від 300 до 2200 м над рівнем моря.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже