Белобрюхий голуб

Відео: Їжак африканський белобрюхий

Довжина птаха близько 20 см, хвоста - 7,5 см. Характерною ознакою даного виду голубів є довгий гострий коричневого кольору хохол на голові. Острохохлие голуби знаходяться в близькій спорідненості з чубатих голубами. Зоб, верхня сторона, верх грудей і шия птиці мають рудувато-коричневе опереніе- живіт білий, на зобі і під оком - полоса- дзьоб темно-сірий.

Відео: Папуга пищить і радіє свободі

Даний вид поширений в середній і північній частині Австралії.

Селиться белобрюхий голуб в трав`янистих степах, не літає, а бігає по землі. Годується насінням акації та інших рослин. Яйця відкладає у невеликі ямки у землі. Пташенята з`являються через 16-17 днів насиджування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже