Рід forpus (горобині папуги) папужка шлатераforpus sclateri

У природних умовах живуть два підвиди, що населяють східну частину Еквадору, Бразилії, Венесуели і Перу. Довжина папужки 12 см, хвоста 3 см. Забарвлення оперення інтенсивно-зеленого кольору. Надклювье у них світло-сіре. Крильце, другорядні махові пера і поперек сині. Самки відрізняються від самців відсутністю синьої фарби на крилах, в неволі добре розмножуються.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже