Тукуманський амазон (amazona tucumana)

Відео: Tucuman Amazon

Відео: Amazona guildinguii 2015 https://pyaf.net/

Мешкає в гірських областях Болівії та Аргентини, зустрічається до висоти 2000 м над рівнем моря. Житель незайманих тропічних лісів, цей вид амазонов харчується різними плодами, насінням, горіхами та іншими видами рослинної їжі. З настанням холодної пори року стан цих папуг спускаються з гірських лісів в тепліші з клімату ліси рівнин. Період розмноження припадає на грудень і січень.

Відео: Talking Amazon Parrot



Основне забарвлення оперення темно зелений, з добре помітною темною окантовкою пір`я. Лоб і тім`я до середини червоного кольору. Крайні махові, ближче до основи, мають ділянки червоного кольору. Кроющие гомілки оранжево-жовті і утворюють як би «штанці» на зеленому тлі нижньої частини тіла. Кермові пір`я зелені, на кінчиках жовто-зелені. Внутрішня їх сторона - жовто-зелених тонів. Дзьоб світлий, кольору роги. Очі жовто-помаранчеві, окологлазние кільця голі, білі.

Самець і самка пофарбовані однаково, відмінностей немає. Розмір дорослих птахів 30-31 см. Молоді птахи відрізняються від дорослих відсутністю оранжево-жовтих «штанців» на криють гомілках.



Цей вид амазонов досить рідко тримають в неволі. Випадки розмноження в неволі неізвестни.Кормят папуг цього виду так само, як і всіх інших папуг, що відносяться до даного роду.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже