Капській попугайpoicephalus robustus

У природних умовах мешкає ще 4 підвиди, що населяють Південну Африку, Гвінею і Анголу. Довжина тіла 34 см, хвоста 9 см. Забарвлення верхньої частини - спини і крил темно-зеленого кольору, низ - світліше. Голова коричневого кольору з жовтуватим відтінком, з цегляно-оранжевою плямою на лобі. Дзьоб світлого забарвлення, Кільця навколо очей чорне. Горло і зоб такого ж кольору, як і голова. На згині крила пір`я коричнево-помаранчеві, такого ж кольору і оперена частина ног.Ето невибагливі папуги. У домашніх умовах живуть довго. Годувати їх слід зерновою сумішшю, вони дуже люблять фрукти: солодкі яблука, абрикоси, персики, вишню і сливу.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже