Краснохвостий краснобрюхие попугайpyrrhura rhodogaster

Верх голови і зоб світло-коричневі з темною облямівкою. Лоб, область вуха, шия і нижні криючі хвоста блакитно-сірі з зеленуватим відтінком. Груди і живіт червоні. Махові зовні блакитні, а рульове пір`я мідно-червоні з блакитними кончікамі.Краснохвостий краснобрюхие папуга поширений в середній частині Бразилії. У домашньому зоокутку стає ручним, порівняно невибагливий і іноді розмножується. У квітні - травні самка відкладає в дуплянку 3-4 яйця, які насиджує 26-28 днів. Батьки дуже старанно годують пташенят і дуже ніжні з ними.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже