Розкішний краснохвостий папуга, pyrrhura calliptera

Відео: Pyrrhura Molinae Hypoxantha Couple eating

Відео: Піррура Річі "топче" зизифус))) Green-cheeked conure loves eating ziziphus

Довжина папуги 22 см. Основне забарвлення оперення зелена, груди і хвіст червоно-коричневі, кистьовий край крила жовтий. Кроющие вуха також червоно-коричневі. Потилицю, верх голови і лоб темні. Дзьоб рогового кольору, очі жовті, окологлазние кільця безпері, белие.Молодие птиці забарвленням схожі на дорослих, але кистьовий край крила у них зелений, а очі коричневі.

Розкішний краснохвостий папуга мешкає в Колумбії на східному схилі Анд на висоті 1700-3400 метрів. Живе по краю лісів і чагарників. Поза сезоном розмноження, який триває з липня по жовтень, зустрічаються групами по 6-14 птахів. Харчуються ягодами, фруктами, квітами і семенамі.Від знаходиться під загрозою через втрату місць проживання.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже