Зеленощёкій краснохвостий попугайpyrrhura molinae

Відео: Зеленощёкій піррура, Pyrrhura molinae

Відео: піррура годованець спить на ручках

Довжина папуги разом з хвостом 25 см-вага близько 70 р Верх голови темно-бурий, шия такий же забарвлення, але з блакитним облямівкою пір`я. Щоки і гузка зелені. Передня частина шиї і груди коричневі. Пляма на череві коричнево-червоне. Подхвостье блакитнувате. Хвіст червонувато-бурий.Зеленощекій краснохвостий папуга поширений на заході, півдні та в центральних районах штату Мату-Гросу (Бразилія), на півночі і сході Болівії і північному заході Аргентини. Воліють лісу. Живуть великими групами на верхівках дерев. Годуються різними насінням і плодами. Самка відкладає від 4 до 6 яєць. Насиджує 22-25 днів. Цих папуг часто містять любителі. Вони можуть вимовляти окремі слова, хоча їх «словниковий запас» обмежений.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже