Желтокрилий краснохвостий попугайpyrrhura hoffmanni

Довжина папуги 23 см-вага 75 г. Забарвлення оперення в основному зелена. На голові і грудях є помаранчеві лусочки. На потилиці червона пляма, хвіст тьмяного червоного кольору. Першорядні махові пера крила сині. Відмітна особливість цих папуг - жовта внутрішня сторона крильев.Распространеніе: гірські райони Коста-Ріки і захід Панами. Папуги живуть в гірських лісах і в більш відкритих лісистих місцевостях до висоти 3000 м над рівнем моря, у вологі сезони можуть спускатися до 1300 м над рівнем моря. Птахи тримаються групами від 5 до 15 особин в верхівках дерев. Годуються різними насінням і плодами. Гніздо будують в старих дуплах дятлів на висоті 8-20 м. Яйця білого кольору.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже